Marte, 02 Shtator 2014
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Ditari i Natyres Nr.14

26 Gusht 2014

Ne kete numer do te gjeni: Parku Kombëtar Divjakë-Karavasta, aty ku flasin mrekullitë e natyrës  Nënshkruhet Marëveshja e Bashkëpunimit midis AKT-së dhe INCA-s  Konferenca...

Scholarships available for master programme in Flood Risk Management 2014-2016

08 Janar 2014

The European Community awards study grants for the Erasmus Mundus master programmes. Each year, some of the grants are reserved...

Environemntal Services Project

04 Nentor 2013

Indufor and INCA have been working this last months for the preparation of the new Environemntal Services Project The Project...

Projekti i Shërbimeve Mjedisore

04 Nentor 2013

Objektivi i projektit (PDO) është: Te mbështesë praktikat e menaxhimit te qëndrueshëm te tokës me qellim reduktimin e degradimit te...

ipa

N2000 weblogo

dinarides_parks

N2000 weblogo

poseidonia weblogo

UNICEF weblogo1

N2000 weblogo

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap

Vizitorët

Edukimi Mjedisor

Më datë 29 shtator 2009, UNICEF në bashkëpunim me INCA-n, organizoi një takim për shpërndarjen e certifikatave për mësuesit e trajnuar nga projekti për edukimin mjedisor në shkollat fillore të quajtur CLEEN (Child Led Environmental Education Iniciative). Në këtë takim ishin të ftuar Ministri i Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujërave Z.Fatmir Mediu, Ministri i Arsimit dhe Shkencës Z.Myqerem Tafaj, Përfaqësuesi i Zyrës së UNICEF-it në Shqipëri Z.Delf Palm dhe Ambasadori i Mbretërisë së Holandës Z.Henk G.C. Van Den Dool. Në takim u theksua rëndësia e edukimit mjedisor në shkolla dhe u shpërndanë certifikatat për mësuesit e trajnuar.

Kalendari i Aktiviteteve

« September 2014 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook